Parajumpers

Bli klar til vinteren med parajumpers

Bli klar til vinteren med parajumpers

Bli klar til vinteren med parajumpers

Norge er kaldt om vinteren. Det er ikke noe vi kan gjøre for å unngå at vinteren blir kald, men vi kan heldigvis gjøre noe for å bli klar for å overlevde de lave temperaturene uten å fryse. Parajumpers har utviklet vintertøy med tekniske elementer som gjør dem enda mer varme uten at du svetter ihjel inni jakken din. Stilig og funksjonelt må gå hånd i hånd når man bor i et land som Norge.

Startet på en bar i Alaska 

Ikke noe er vel mer perfekt enn et vintermerke som så dagens lys på et så kaldt sted som Alaska. Merket Parajumpers ble etablert av designeren Massimo Rosetti møtte den velkjente «210 Rescue Squadron» på en bar i Alaska, og ble inspirert til å lage en kolleksjon med innovativt og funksjonelt vintertøy med teknologiske komponenter. Modellen «Kodiak» var det som startet det hele og er fortsatt en av de aller mest populære modellene fra merket. 

Lette og tykke jakker – begge er både varme og puster

Noe av det vi alle kjenner til med vinteren er følelsen av å være alt for varm i jakka vår. For mange av de vinterjakken som finnes på markedet er bare ikke laget med de beste tekniske elementene som faktisk er tilgjengelige. Det gjør at vi er varme, ja, men samtidig er det bare skikkelig varmt. Så varmt at vi ikke orker å ha på oss jakka selv om det faktisk er veldig kaldt ute. Særlig hvis man skal bevege seg bare bittelitt. Med Parajumpers er det heldigvis mulig å overleve kulda uten å svette inni jakka. Veldig lekkert, ja, men det er viktig at vi snakker om det sånn at man kan velge noe som er bedre, er det ikke? Parajumpers kan du kjøpe hos flere forhandlere, men det jeg kanskje liker aller best er Kleins fordi de har så bra utvalg.