knuseverk

En grusvei kan være perfekt for din innkjørsel

En grusvei kan være perfekt for din innkjørsel

Grus for lengre innkjørsler

Grus er et av de mest brukte materialene i konstruksjonen. Grus er i utgangspunktet bare lavgradige bergarter som er brutt i små små biter og brukt i en rekke situasjoner. Grus danner grunnlaget for produksjon av både betong og veier. Hovedattraksjonen til grus er at det er billig. Grus kan kjøpes i enorme mengder for overraskende lite. Faktisk utgjør mange transportveier størstedelen av kostnadene for grus og ikke selve grusen.

Grus fra knuseverk i Ørsta er også mye tilgjengelig omtrent overalt. Grus kan lages ved hjelp av et bredt utvalg av forskjellige bergarter. Dette betyr at forsyninger ikke er konsentrert i visse deler av verden. Derfor trenger du ikke å få dem sendt over hav, noe som er flott fordi de kan være veldig tunge. Grus er et veldig allsidig materiale og kan brukes i en rekke byggeprosjekter. En av dem er bygging av lengre innkjørsler.

Når småstein vil koste for mye

Mange mennesker vil at oppkjørselen skal se så fin ut som mulig. Dette gjøres ofte ved å asfaltere den med fine, men dyre rullesteiner eller annen premium stein. Dette er et fancy alternativ, men det kan bli veldig dyrt hvis oppkjørselen er veldig lang. I slike tilfeller må det finnes et alternativ for å forhindre at eieren bryter budsjettet. Det er her grus kan hjelpe godt på budsjettet. Det koster tross alt ikke i nærheten av hva mange andre alternativer gjør. 

Grus kan enten brukes sammen med andre materialer som betong eller ganske enkelt av seg selv som en halve asfaltert innkjørsel. Det andre alternativet blir mer populært jo lenger borte du kommer fra byen. Grus kan brukes til innkjørsler som er for lange til at mer intrikate designmønstre er fornuftig. Det viser for hvor flott et materiale grus kan være når du trenger alternativer.