musikk butikk, gitar butikk

Er det på tide å lære seg å spille gitar?

Er det på tide å lære seg å spille gitar?

editorial

 

Noe som er felles for de fleste av oss mennesker, er at vi aldri slutter å drømme. Vi drømmer hele livet, om hva det kan bli, hva det kunne ha blitt og ting vi kunne gjort. Det er heldigvis sånn at mange av de tingene vi kunne gjort, kan du gjøre noe med allerede i dag. Her er et godt eksempel. 

Lær noe nytt hele livet

musikk butikk, gitar butikk

Det er nemlig aldri for sent å lære seg noe nytt. Med sosiale medier og YouTube, har mange skjønt at det er mye man kan lære bare ved å se på andre, og det finnes muligheter for å lære ting i dag, gjennom onlinekurs og til og med gratis videoer, som ikke var der for bare noen få år siden. Derfor er det kanskje ikke så rart at mange begynner å tenke på å lære seg ting som de alltid har drømt om. Det er jo ikke sånn at man må spille et musikkinstrument fra man er barn for å lære det, det er faktisk mulig å lære seg i voksen alder. Det krever selvfølgelig tålmodighet, og mange voksne har ikke fritid eller kapasitet til å sette av nok tid, og det er en prioritering man må gjøre hvis man vil bli god til å spille gitar som voksen. Da ser man også fremskritt, og det kan være en god motivasjon til å fortsette.

Skaff deg det du trenger 

Det er naturligvis viktig å skaffe seg det man trenger for å komme i gang på sider som https://www.danmusikk.no/. Det nytter jo ikke noe å spille luftgitar når man skal lære seg å spille, hvis man vil bli ordentlig god. Derfor er det lurt å sikre seg det ustyret man trenger, finne en god onlinelærer, eller en i virkeligheten, og komme god i gang med å lære noe nytt.