vekkerklokke

Få bedre søvn med en vekkerklokke fra Coolpriser.no

Få bedre søvn med en vekkerklokke fra Coolpriser.no

søvn er en av de aller viktigste tingene for både mental og fysisk helse. Det å sove dårlig går ut over humøret vårt, tålmodigheten vår og ikke minst de kognitive evnene våre. Også kan det ødelegge en ellers skikkelig god morgen med familie eller andre romkamerater. Selv katten kan være irriterende om morgenen bare fordi den også vil ha frokost hvis man har sovet dårlig.

Vi ønsker oss alle sammen en god morgen og før jeg kjøpte en vekkerklokke fra Coolpriser.no for noen uker siden hadde jeg faktisk bare skikkelig dårlig søvn fordi jeg lå og scrolled på mobilen til alt for sent og snoozet mange ganger om morgenen. Jeg kan love deg at det er oppskriften på dårlig søvn og dårlige morgener.

Jeg fikk anbefalt å kikke inne på hjemmesiden til Coolpriser.no fordi de skulle ha et stort utvalg av både digitale og analoge vekkerklokker og jeg endte opp med å velge en digital vekkerklokke jeg kunne sette på kommoden i andre enden av soverommet. Da kan jegs e hva klokka er hvis jeg våkner og jeg må ut avis enga for å slå den av.

Invester i hvile med en vekkerklokke

Det høres kanskje dumt ut, men søvnforskningen er utrolig klar når det kommer til betydningen av søvn. De som tror at de kan klare seg på bare noen få timer om natten tar rett og slett feil. Faktisk går forskningen så langt som å vise at hvis man sover lite, så går det så mye ut over både de kognitive evnene våre og evnen til å vurdere de kognitive evnene våre, at de som sover lite faktisk har en oppfattelse av at de klarer mer enn de faktisk gjør.

En vekekrklokke er en investering i søvn og en investering i søvn er en investering i livet. Så enkelt er det!