friår i utlandet

Få mest mulig ut av ditt friår

Få mest mulig ut av ditt friår

Det er veldig vanlig å ta et friår før man velger å studere videre på universitetet. Mange bruker denne pausen til å få en pause fra studie, til å tjene litt ekstra penger ved å jobbe og/eller til å reise. Og hvorfor ikke bruke friåret til også å bli klokere på hvilket studie du skal velge, og samtidig få en utrolig stor personlig utvikling?

Dette kan du med TryMedics. De tilbyr nemlig et forløp som gir deg en fantastisk utvikling personlig, gjør deg klokere på din fremtid og samtidig inkluderer noen helt unike og fantastisk opplevelser. 

For deg som vil studere helsefag

Try Medics er et selskap som arrangerer reiser til utlandet der du samtidig får praksis på et lokalt sykehus. Dette er i hovedsak observasjon, men gir likevel veldig mye læring både profesjonelt og personlig. Her kan du virkelig få et inntrykk av hverdagen på et sykehus og bli klokere på om det er noe for deg.

Forløpene henvender seg spesielt til deg som har friår og vurderer å søke studie innenfor helseområdet. Da kan du nemlig bruke opplevelsen til å finne ut om du vil studere helsefag, og hvilket fag innen for dette området du egentlig drømmer om. 

Du får muligheten til å følge hverdagen til en 

mentor som jobber på et lokalt sykehus. Samtidig får du en fantastisk reise til en eksotisk destinasjon som du deler med andre unge i samme situasjon som deg. Derfor får du masse inspirasjon fra både de lokale og dine nye venner som du reiser med.

En opplevelse for livet

En reise med Try Medics vil uten tvil gi deg et friår i utlandetsom du aldri vil glemme. Her får du opplevelser for livet, nye relasjoner på tvers av kulturer samt en unik mulighet til å bli klokere på hva du vil med din fremtid.