loftstige

Fokuser på detaljene når du innreder

Fokuser på detaljene når du innreder

editorial

Det er lett å glemme bort enkelte rom og detaljer når man skal innrede. Her skal vi se litt nærmere på noen av de tingene som du kanskje overser, men som er svært viktige i det store og det hele. 

Få loftet i tipp topp stand

Loftet er et sted som de fleste bruker til å gjemme bort ting, og derfor er det kanskje ikke så merkelig at det ikke akkurat er en estetisk fest. Men det kan man faktisk gjøre noe ved. Det er nemlig mange ting man kan bruke loftet til, hvis man tenker litt smart når det kommer til detaljene.

Det trenger nemlig ikke å bli et roterom, man kan innrede loftet så det er god plass til både oppbevaring og til et aktivitetsrom. Loftet er ofte stille og ligger fjernt fra andre rom i huset, og derfor er det kanskje perfekt å tenke på nettopp loftet som et rom der man kan få være litt for seg selv og holde på med noe man liker. Det kan være helt enkle ting som et rom der man kan skrive eller tegne, eller man kan innrede loftet som et fotostudio, eller noe som er mye mer spesialisert. Det er helt opp til deg, det viktigste er at du gjør loftet til et fristed som rent faktisk kan brukes, og ikke bare er død plass og ikke utelukkende oppbevaring. 

Opplevelsen med et flott og innbydende loft starter allerede når man skal opp dit. Derfor kan du med fordel investere i en flott og funksjonell loftstige. Det finnes mange forskjellige loftstiger å velge mellom, og du kan enkelt finne en som passer inn i det overordnede interiøret, og den visjonen du har for hjemmet ditt. Da er nemlig ingen detaljer for små, og du kan sørge for at hele huset blir både pent og funksjonelt.