plakater

Gi deg selv muligheten til suksess med hjemmekontor

Gi deg selv muligheten til suksess med hjemmekontor

Gi deg selv muligheten til suksess med hjemmekontor

Dette året er utfordrande for alle, og på så mange forskjellige måter. Men det gir også nye muligheter som vi faktisk kan glede oss over. Mindre tid med transport, mer tid med de vi er glade i. Men vi skal aktivt være klare over eget arbeidsmiljø når vi jobber hjemme1 

Trivselen påvirkes

Trivsel er noe som er viktig når man jobber hjemmefra og med covid-19 truende kan det ta mer tid enn vi ønsker å komme tilbake dit vi vil være. Det å skape et fint hjemmekontor med plakater i den beste kvaliteten kan gjøre at man føler litt mer at man «går på jobb» enn at jobb og hjem bare flyter sammen til en udefinerbar masse der man aldri helt har fri. Og det skal vi jo ha!

Produktivitet i fokus

Undersøkelser viser at produktiviteten faktisk øker når man jobber hjemme, noe mange kanskje er overrasket over. Det gir oss muligheten til å fokusere på en annen måte og man bruker mindre tid på transport til og fra jobb, noe som gir oss frihet til å faktisk slappe av når vi ikke jobber, i stedet for å være på buss, tog eller i bil flere timer om dagen, som mange er.

Men produktiviteten skal også pleies når man jobber hjemme og det å gi deg selv et inspirerende hjemmekontor kan veier veien til suksess. Bare tenk på hvor inspirert du ville føle deg hvis du hadde plakater i den beste kvaliteten hengende i hjørnet du har dedikert til hjemmekontor. Noe som kan motivere deg til å være konsentrert og jobbe aktivt. For mange finner ut av at de jobber mange flere timer når de jobber hjemme og det er ikke bra, så det å bli minnet på å være fokusert og ta seg ordentlig fri når man er ferdig er viktig.