skibriller

Oppgrader skibrillegarderoben

Oppgrader skibrillegarderoben

editorial

Det å se kul ut i bakken er helt klart en prioritet for mange, men hva skal egentlig til? Og hvordan kan du enkelt endre looket i bakken uten å skulle kjøpe flere forskjellige skinntrekk? Det skal vi sel litt nærmere på her, så du kan se fresh ut i bakken på skiferie. 

Frisk opp skiantrekket med skibriller 

Det kan fort bli dyrt å skulle ha en hel garderobe med mange forskjellige skinntrekk, selv om det selvfølgelig er en mulighet, Hvis man bare har et eller to antrekk å skifte mellom, kanskje til og med mikse og matche, så er det heldigvis også andre ting man kan gjøre. Det er nemlig noen enkle grep du kan ta for å friske opp antrekket og fornye det, uten å skulle skifte hele antrekket. Det er her skibrillene kommer inn i bildet. For du kan nemlig enkelt oppbygge deg en hel liten skibrilblegaderobe, som gjør at du enkelt kan skifte uttrykk i bakken hver dag i skiferien.

image

Det er også sånn at skibriller har en praktisk funksjon. Med gode skibriller, med god passform, så får man nemlig god solbeskyttelse og beskyttelse mot kulden. Det er viktig for å kunne se godt i bakken, og også beskytte øyne og ansikt når man står på ski eller snowboard. Det finnes mange kule skibriller, og fordelen er jo at de ikke blir slitt på samme måte som for eksempel klær blir over tid. Dermed kan man investere i litt ekstra fine skibriller som man kan ha i mange sesonger. 

Finn et stort utvalg av skibriller

Det er heldigvis mulig å finne et stort utvalg skibriller på sider som https://aktivvinter.no/solbriller-goggles/skibriller. På nettet kan man nemlig finne mange flere modeller til bedre priser enn i de fleste fysiske butikker, og du kan shoppe hjemmefra og prøve tingene hjemme. Det er både enkelt og praktisk.