dhl

Send pakkene dine billig

Send pakkene dine billig

Send pakkene dine billig

Pris og rask levering er det vi bryr og aller mest om når vi skal sende pakker og dhl gjør det så enkelt som overhodet mulig. Siden posten blir dårligere til å levere både til tiden og til den prisen man forventer, blir det flere og flere som velger annerledes. Dårligere service til en høyere pris er ikke akkurat noe man orker å bruke tid eller penger på, så det er veldig bra at det finnes alternativer til det og det er noe dhl har satt alt inn på å tilby.

Send pakker billig til Danmark og Sverige

Med dhl kan du sende pakker billig til nabolandene våre Sverige og Danmark. På hjemmesiden kan du til og med beregne prisen, bestille og printe strekkoden du skal sette på pakken før du sender. Du kan rett og slett ordne alt hjemmefra og hvis det er noe som er bra med dhl og det å sende pakker på den måten er det nettopp hvor lett og enkelt det er.

Stor suksess siden lanseringen

Helt siden lanseringen i 2012 har dhl og denne løsningen hatt stor suksess med tjenesten sin. De jobber hele tiden for å sikre best mulig brukervennlighet og kundeservice, med ambisjonen om å tilby den aller beste og enkleste måten å sende pakker på for både private og bedrifter.

Det å sende pakker og finne priser og servicer er noe man ikke egentlig gidder å bruke tid på og etter hvert som at det offentlige postsystemet blir dårlige og dårligere og ikke engang leverer post hver dag lenger, så leveringstiden er ofte dager eller til og med uker lenger enn det den hadde behøvd å egentlig være, vil man i større og større grad vurdere private selskaper som dhl. De er kjent for god service og levering og gjør jobben raskere enn den vanlige posten gjør.