postnord

Send pakker og brev med PostNord

Send pakker og brev med PostNord

PostNord er – som navnet nesten sier – en løsning for forsendelsestjenester i Norden. Her kan du altså sende pakker og brev rundt i Norge, Sverige og Danmark samt mellom forskjellige land. Det er en anerkjent tjeneste, som sørger for konkurransedyktige priser uten å miste kvaliteten. Men hva koster det egentlig hvis du skal sende med PostNord i Norge, eller hvis du skal sende til utlandet? Og hvilke forskjellige muligheter finnes det? Hos Billigpakke.no kan du få svar på alt dette og mye mer.

De tilbyr nemlig rask og enkel sammenligning av forskjellige forsendelsestjenester, og her kan du selvfølgelig også se tilbud fra PostNord. Siden fungerer som en type kalkulator der du kan beregne prisen for din ønskede forsendelse. Du starter med å skrive inn hva du egentlig ønsker å sende – er det et dokument, en pakke, en pall eller kanskje tilmed en container? Heretter må du angi litt nærmere informasjon om størrelsen og vekten av det for at prisen kan bli kalkulert riktig. Og så må du selvfølgelig velge hvor din pakke skal sendes til og fra. Med disse informasjoner vil siden da hente inn de mulige tilbud til deg, slik at du kan se om PostNord kan klare din ønskede levering, hva det koster, og hvor lang tid det tar.

Med PostNord kan du sende både som privat og som bedrift, og de tilbyr et bredt utvalg av løsninger for alt fra små brever til store pakker. De er veldig konkurransedyktige på prisen, og samtidig tilbyr de levering både til dør og til pakkeshop. Derfor er de en smart løsning for deg som vil sende enkelt og billig i Norden med en anerkjent leverandør. Besøk Billigpakke.no for å innhente og sammenligne tilbud på PostNord, der du selvfølgelig også kan sammenligne med andre tjenester for å finne den beste og billigste løsningen.