vegdekor

Skap liv i hjemmet med veggdekorasjoner

Skap liv i hjemmet med veggdekorasjoner

De fleste av os kjenner igjen følelsen av å flytte inn i noe nytt. Når alle veggene er nymalt, huset er helt rent, og møblene står presis som de skal. Her har man nemlig ofte en følelse av at det hele virker litt tomt, kaldt og upersonlig. Og det er akkurat her dekorasjoner og pyntegjenstander kommer inn i bildet.

Pyntegjenstander med personlighet

Du kan pynte hjemmet med mange forskjellige ting. Det kan være puter og tepper som gjør det koselig og varmt, bilder på veggen som skaper farge, blomster og planter som får naturen inn i hjemmet, eller lys som skaper en koselig atmosfære.

Det er veldig mange muligheter, og det riktige valget avhenger helt av hvilket rom og hjem du har, og selvfølgelig hvordan din personlige stil er. Men én ting er alltid viktig: forsøk å ha noe personlighet med i innredningen, og velg gjenstander som sier noe om deg. Det vil både du og gjestene dine merke med én gang, og personlige pyntegjenstander gjør samtidig innredningen din unik.

Bruk veggene til dekorasjoner

Veggene er ofte én av de helt store årsaker til at vi oppfatter rommet som tomt og kaldt. Her har du nemlig store flater i én farge, og for mange av disse kan skape et upersonlig look. Derfor er det veldig smart å se på veggdekorasjoner når du skal innrede hjemmet ditt.

Veggdekorasjoner kan være flere ting. Det kan for eksempel være fototapeter som brukes på én eller flere hele vegger for å bryte de ensfargede veggene. Men det kan også være bilder og plakater som er utrolig populære å bruke i alle rom, eller du kan velge wallstickers som gir deg masse spennende muligheter.

Bruk gjerne flere forskjellige typer veggdekorasjoner i varierende størrelser og farger for et mer levende og kreativt utseende, men husk å holde en rød tråd.