hårtap

Slik takler kjendisene å miste håret

Slik takler kjendisene å miste håret

Hvordan kjendiser takler hårtap

Hårtap er noe alle i det minste i utgangspunktet er kjent med. De fleste av oss kommer i kontakt med noen som går gjennom hårtap nesten hver dag. Faktisk går millioner av mennesker over hele verden for tiden gjennom prosessen med å miste håret i hodebunnen. Selv om nesten alle tilfeller av hårtap bæres av menn, vil noen få kvinner oppleve noen milde former for hårtap, spesielt når de blir eldre. Hårtap frykter også universelt, med noen mennesker som går veldig langt og koster å gjøre noe med det.

Dette gjelder spesielt kjendiser. Så mye som noen feilaktig tenker, kjendiser er like menneskelige som resten av oss. De er kanskje stort sett flottere, men de går gjennom de samme livsprosessene som resten av oss. Hårtap er bare en av disse prosessene, og kjendiser frykter det enda mer enn vi gjør. Den store forskjellen er at det betyr veldig mye for noen av deres karrierer hvor mye hår de har på hodet. Derfor er blant annet hårtap behandling en viktig løsning for dem.

Når din karriere teller på det

Mange kjendiser som mest stoler på utseendet sitt for å tjene til livets opphold, er veldig bekymret for utsiktene til å miste håret. Det kan faktisk gjøre forskjellen mellom at de blir valgt til en annonsekampanje og noen andre som blir valgt. Heldigvis for dem har de faktisk pengene som gjør noe alvorlig med hårtapet. De trenger ikke ta et oppgjør med å kjøpe en full parykk og late som om dette er håret deres.

Faktisk vil mange kjendiser gjennomgå erstatningsterapi for å få håret tilbake. Hårerstatningsterapi hjelper faktisk med å stimulere organisk hårvekst på hodebunnen på nytt og representerer en permanent løsning for de som går gjennom håravfall. Dette er en ganske kostbar innsats, og det er grunnen til at det er så koselig å være kjendis. Kjendiser bruker ganske enkelt pengene de har tjent til å vokse håret tilbake, slik at de kan fortsette å tjene enda mer penger.