spesialsko

Spesialsko til alle slags problemer

Spesialsko til alle slags problemer

Spesialsko til alle slags problemer

Det å gå en tur er noe mange tar for gitt. Men hvis man har problemer med smerter i føttene er det noe som ikke virker mulig. Med spesialsko kan man få et liv som føles mye mer normalt og er fylt av livskvalitet, frihet til å bevege seg, og derfor frihet til å klare ting selv. Hvis man har et behov for et sånt hjelpemiddel skal man ikke vente og se, men bare snakke med legen nå.

Norsk produksjon

Det lager spesialsko i Namsos og en håndfull andre steder. Det at de blir laget lokalt i Norge gjør at at man kan tilby en helt annen service enn det man ville ha kunnet ellers. Alle skoene er nemlig tilpasset den helt spesifikke unike pasienten, på både mål og behov. Det er noe som øker livskvalitetene betraktelig fordi man kan få noe som faktisk virker for de problemene man har i hverdagen og kan rette opp i noen av de utfordringene som ligger som hindringer.

Frihet til å bevege seg uten smerte er noe som på ingen måte skal undervurderes og med norsk produksjon kan det leveres spesialsko i Namsos og hele Norge i en kvalitet som gir folk et bedre liv. Hva kan vel være bedre enn det?

Få hjelp gjennom egen lege

For å kunne få tilgang på hjelpemidler som spesialsko skal man ta kontakt med legen sin. Når det kommer til helse er det nesten alltid legen som er første ledd. Det sikrer at man får en effektiv prosess der de riktige fagpersonene kan ta seg av de riktige prosessene. Når det produseres spesialsko i Namsos er det nemlig ytterst profesjonelle fagpersoner som tar imot ordrene og tar seg av produksjonen i forhold til akkurat hva pasienten trenger. Alt det som leder prosessen dit på en god og knirkefri måte starter hos legen.