seng

Velg ny seng på nettet

Velg ny seng på nettet

Er det kanskje på tide med ny seng? Her skal vi se litt nærmere på hva du skal tenke på når du skal finne ny seng, og om du kan kjøpe en på nettet. 

Kan man kjøpe seng online? 

Du tenker kanskje at man blir nødt til å prøve sengen før man kjøper, og at man derfor blir nødt til å kjøpe en seng i en fysisk butikk. Men sånn er det faktisk ikke. Det er fullt mulig å kjøpe seng på nettet – og ende opp med helt riktig seng. Faktisk er det sånn, at man kan ende opp med feil seng når man kjøper i en fysisk butikk, nettopp fordi man prøver den. Det er nemlig sånn at når man prøver sengen, så har mange en tendens til å kjøpe en seng som er mykere enn det de egentlig trenger. 

Når man kjøper ny seng på sider som www.bedrenaetter.no derimot, så får man mulighet for å velge den fastheten man trenger ut ifra vekt og behov. Dermed blir man ikke forført av det som føles behagelig her og nå, men kan i stedet velge fornuftig. Det er også mulig å bytte madrassfasthet i opptil 100 dager, så man kan være helt sikker på at man har valgt riktig, og får en seng som støtter godt. 

Hvorfor er fasthet så viktig?

For hvorfor er dette med fasthet på madrassen egentlig så viktig? Det handler om hvor god støtte du får når du sover. Når du tenker over det, bruker du faktisk utrolig mye tid i sengen, og derfor er det ikke så rart at listen er høy for å finne en seng som er behagelig. Det er derfor viktig at man velger en god seng som støtter godt, og sørger for å velge flere madrasslag som kan gi best mulig støtte når du sover.